Hoe u kunt helpen

We mogen ons gelukkig prijzen dat onze projecten op zoveel steun kunnen rekenen van donateurs. Reden is dat 100% van de opbrengsten direct en zichtbaar toekomen aan de doelen. Doneren kan via overmaking per bank (zie onder), maar ook heel eenvoudig met Paypal.

Donateurs van een ANBI mogen hun giften bovendien aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Graag sturen wij u een verklaring van uw gift toe.

Himalayan Care Hands voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en heeft een beschikking die toegang geeft tot de bovengenoemde faciliteiten. U kunt de beschikking inzien op http://www.anbi.nl.

Himalayan Care Hands is een non-for-profit organisatie, hetgeen betekent dat we alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de vereiste donaties voor de volle 100% besteed worden aan de doelstellingen van het project. HCH medewerkers zijn niet in loondienst, worden niet beloond, werken zonder eigen belang, maar bieden zorg met de ‘handen uit de mouwen’ .

Als u geïnteresseerd bent om een of meerdere van onze projecten te steunen, volgen hier onze bankgegevens. Alle donaties zijn welkom, kleine of grote (re). Uw giften als particulier en bedrijf zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de inkomstenbelasting, omdat wij een ANBI erkende instelling zijn.

U kunt uw donaties ook overmaken naar
Rekeningnummer Rabobank:
Stg. Himalayan Care Hands Holland: 1382.57.698
BIC: RABONL2U IBAN: NL78RABO0138257698

De donaties en de besteding daarvan worden vermeld in onze jaarverslagen.

Als u suggesties heeft of wilt doneren in natura, bent u welkom om te doen! Laat ons dat weten. In de meeste projectbeschrijvingen zullen we de genoemde artikelen, materialen, expertise die nodig zijn, vermelden. Heeft u andere ideeën of suggesties, aarzel dan niet om deze te bespreken met ons team.